OSVEŽIVAČI PROSTORA


Najobuhvatnija grupa mirisnih nota koja omogućava i najširu primenu. Od punih voćnih do laganih cvetnih nota.
Mogu trajati i do tri meseca.OSVEŽIVAČI PROSTORA TIME MIST

Najobuhvatnija grupa mirisnih nota koja omogućava i najširu primenu. Od punih voćnih do laganih cvetnih nota, preko bogate arome kafe do svima poznatog svežeg dečijeg pudera, nudi mirisne note koje odgovaraju mnogim različitim prostorima. Neke od mirisnih nota : bejbi puder, mango, fresh, adrenalin, vanila, topksi, kafeni i mnogi drugi. Trajenje mirisa je 30 dana.

Aparat poseduje mogućnost da radi prska miris samo u toku radnog vremena, kao i njegovu učestalost. (određen broj minuta na koji će aparat ispustiti miris)

OSVEŽIVAČ PROSTORA CWS BOCO

CWS dokazuje proizvodom CWS AirControl dobar njuh za atraktivne mirise. U saradnji s vodećim proizvođačima parfema sastavljen je inspirišući mirisni spektar za različita područja primene. Mirisni koncentrati pri tome mogu razvijati svoj osvježavajući učinak i do tri meseca. Tako se više ne morate toliko često mučiti sa zamenom refila. Time je osiguran ugodan miris. “Frutto” spaja sočne sveže voćne arome marelice, pomorandže i limuna uz sočne aspekte breskve, osmantusa i crnog ribizla. Dalje se harmonično spajaju jasmin, stolisnica, ylang-ylang i geranija, a uz aspekte bademovog mlijeka stvara cvetno-negujuću komponentu ove kreacije. Beli mošus i tonka grah stvaraju kozmetičku baznu notu.

CWS Air Control pokriva 15-20m2. Za razliku od drugih osveživača koristi eterična ulja, a u sebi poseduje foto ćeliju, koja mu omogućava da štedi miris u toku noći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *